Starity

Fél fülére megsüketül Millie Bobby Brown

2017. november 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Stranger Things sztárja a Varietynek mesélt egészségügyi problémájáról.

hirdetés

Millie Bobby Brown ugyan még épp csak hogy kamaszkorba ért, de máris komoly traumával kezd megküzdenie, ugyanis mostanra biztossá vált, hogy elveszíti a hallását – legalábbis az egyik fülére nem fog hallani. Elmondása szerint eleve halláskárosodással született, és bár szülei orvostól orvosig hurcolták annak érdekében, hogy visszafordítható legyen a folyamat, ám sajnos nem lehet megakadályozni az elkerülhetetlent.

Az ember az arcával is képes beszélni. Nagyon könnyű azt jelezni valaki felé, hogy Dühös vagyok, szomorú, őrjöngök, és mindezt mimikával!

– magyarázta a színésznő, akit hallásának elvesztése nem akadályoz abban, hogy a hobbijának, az éneklésnek éljen szabadidejében.

Csak mostanában kezdtem énekelni, és ha rossz is a hangom, nem érdekel, mert azt csinálok, amit szeretek. Nem feltétlen kell jónak lenned benne. Nem kell jónak lenned a színjátszásban vagy a táncban sem. Ha valamit élvezettel csinálsz, csináld! Ezt senki nem veheti el tőled!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek