Starity

Szétment a Gossip Girl sztárpárja

2010. október 27. 18:06   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, hogy a munkából lesz szerelem. A képernyőkön egy párt alakító színészek gyakran gabalyodnak egymásba a való életben is. Van, hogy egészen sokáig.

hirdetés
Szétment a Gossip Girl sztárpárja

Alig pár perce írta meg az US Weekly, hogy szétment a Gossip Girl című sorozat csodapárja, Blake Lively és Penn Badgley.

A két színész már a sorozat előtt is ismerte egymást, egészen gyerekkoruk óta jóban voltak, de a sorozat kapcsán kerültek közelebb egymáshoz, ami nem is csoda, hiszen a képernyőn is egy párt alkottak.

Egy forrás így nyilatkozott: „Ők vérbeli profik. Továbbra is jó barátok és együtt lógnak a forgatáson. A hírt maguk között tartották már egész rég óta, a stábból senki sem tudott róla. Ők tényleg ennyire magánügyként kezelik a dolgot.”

Hogy lesz-e ebből még bonyodalom? Nem lesz-e ebből kavarodás, hogy mégis együtt kell dolgozniuk? Ezt még nem tudni. Reménykedjünk, hogy ezzel talán végre véget ér az évadokon át tartó huzavona a Dan–Serena-kapcsolatot illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek