Starity

Ilyen gyönyörű menyasszonyként Demi Lovato

2017. november 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry Not Sorry előadója megőrjítette rajongóit legutóbbi Instagram-fotójával.

hirdetés

Demi Lovato közösségi oldalain osztott meg egy képet magáról, amin egy gyönyörű menyasszonyi ruhát visel, fátyollal a fején. A fotóhoz semmilyen magyarázatot nem írt, az Instagram-oldalát nyomon követő emberek pedig annyira megőrültek a kép láttán, hogy néhány óra leforgása alatt több mint 3 millió kedvelést gyűjtött be. 

Fotó: Demi Lovato/Instagram

Azonban szó sincs arról, hogy Miss Lovato esetleg titokban férjhez ment volna. Népes rajongótábora ugyanis azonnal kiderítette, hogy a kép következő kislemezének, a Tell Me You Love Me videóklipjének a forgatásán készült, amiben szerelmi partnerét a Grace klinikában Dr. Jackson Avery-t alakító Jesse Williams fogja játszani.

Arról, hogy a kisfilm mikor kerül publikálásra egyenlőre semmilyen információ nincs, ám addig is itt van Despacito előadójával közös dala, az Echame La Culpa klipje, amivel csupán hat nap alatt több mint 70 milliós nézettséget produkáltak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek