Starity

Sebestyén Balázs szerint nagy falat a Celeb vagyok, ments ki innen! Kiss Ramónának és Puskás Petinek

2017. november 29. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Nemrég elstartolt a népszerű celebreality legújabb évada az RTL Klubon.

hirdetés

Petit és Ramit vegyes érzésekkel fogadta a közönség

A korábbi években Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezette a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, ám idén úgy alakult, hogy nem tudták összeegyeztetni a dzsungelesdit a rádiónál végzett munkájukkal, így helyettük Kiss Ramóna és Puskás Peti kísérte el a sztárokat Afrikába. Az első adás tegnapelőtt került képernyőre, és igen finoman fogalmazunk, amikor azt mondjuk, kapott hideget-meleget az új műsorvezető páros, a nézők közül ugyanis többen kifejezték abbéli véleményüket, hogy Balázs és Jani élvezhetőbb műsort kerekített.

hirdetés

Rami egyébként meg is jegyezte, hogy Jani SMS-ben kívánt nekik sok szerencsét, Balázs azonban ezt nem tette meg. A Bors megkereste az érintettet és bevallotta, hogy ő valóban nem írt Raminak és Petinek, ellenben a műsor főszerkesztőjének üzent, hogy a legjobbakat kívánja és drukkol az egész stábnak, elvégre tisztában van azzal, mennyire nem könnyű feladat a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben való helytállás. És hogy mit gondol utódjairól? Így nyilatkozott:

Nyilván mi nagyon mások vagyunk, és máshogy vezetünk műsort Janival. Azt hiszem, ez egy nagy falat nekik, és kívánom, hogy a nézők adjanak egy kis időt nekik, és szeressék őket. (...) Szerintem jó a csapat, a celebek nagyon szórakoztatóak, Rami és Peti is mindent elkövet, hogy jó műsort csináljanak. Én biztos nézni fogom, és drukkolok továbbra is!

Sokan hiányolják Janit és Balázst

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek