Starity

Sebestyén Balázs szerint nagy falat a Celeb vagyok, ments ki innen! Kiss Ramónának és Puskás Petinek

2017. november 29. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég elstartolt a népszerű celebreality legújabb évada az RTL Klubon.

hirdetés

Petit és Ramit vegyes érzésekkel fogadta a közönség

A korábbi években Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezette a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, ám idén úgy alakult, hogy nem tudták összeegyeztetni a dzsungelesdit a rádiónál végzett munkájukkal, így helyettük Kiss Ramóna és Puskás Peti kísérte el a sztárokat Afrikába. Az első adás tegnapelőtt került képernyőre, és igen finoman fogalmazunk, amikor azt mondjuk, kapott hideget-meleget az új műsorvezető páros, a nézők közül ugyanis többen kifejezték abbéli véleményüket, hogy Balázs és Jani élvezhetőbb műsort kerekített.

Rami egyébként meg is jegyezte, hogy Jani SMS-ben kívánt nekik sok szerencsét, Balázs azonban ezt nem tette meg. A Bors megkereste az érintettet és bevallotta, hogy ő valóban nem írt Raminak és Petinek, ellenben a műsor főszerkesztőjének üzent, hogy a legjobbakat kívánja és drukkol az egész stábnak, elvégre tisztában van azzal, mennyire nem könnyű feladat a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben való helytállás. És hogy mit gondol utódjairól? Így nyilatkozott:

Nyilván mi nagyon mások vagyunk, és máshogy vezetünk műsort Janival. Azt hiszem, ez egy nagy falat nekik, és kívánom, hogy a nézők adjanak egy kis időt nekik, és szeressék őket. (...) Szerintem jó a csapat, a celebek nagyon szórakoztatóak, Rami és Peti is mindent elkövet, hogy jó műsort csináljanak. Én biztos nézni fogom, és drukkolok továbbra is!

Sokan hiányolják Janit és Balázst

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek