Starity

Margot Robbie elárulta, miért szeret Harley Quinn lenni

2017. december 01. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves szőkeség eddig egy alkalommal bújhatott Harley Quinn bőrébe, de reméli, hogy a jövőben lesz még alkalma őt alakítani.

hirdetés

Margot Robbie minden bizonnyal élete legjobb időszakát éli jelenleg – boldog házasságban él férjével, Tom Ackerley-vel, emellett karrierje is felfelé ívelő tendenciát mutat. Tavaly került a mozikba a szereplésével készült Suicide Squad – Öngyilkos osztag, melyben Harley Quinnt alakította, játékával pedig annyira meggyőzte a Warner Bros.-t, hogy a stúdió úgy döntött, beruház egy önálló filmre, melyben ő és a Jokert alakító Jared Leto játsszák a főszerepet. És hogy miért is szereti annyira a karakterét a szőkeség? Így nyilatkozott a Varietynek:

Nagyon furcsa, amikor az emberek többet akarnak megtudni rólad, miközben az a munkád, hogy valaki más vagy. Nem is tudom, én unalmas alak vagyok, de az általam alakított karakterek csodálatosak. Harley az egyik legőrültebb közülük, de úgy tűnik, szeretik őt az emberek, így bízok benne, hogy alkalmam lesz még életre kelteni őt.

Fotó: Warner Bros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek