Starity

Musical készül Zámbó Jimmy életéről

2017. december 01. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Királynak is tartott énekesről halála után több, mint másfél évtizeddel készítenek musicalt.

hirdetés
Musical készül Zámbó Jimmy életéről

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án, vitatott körülmények között hunyt el, a történtek, valamint élete azonban a mai napig foglalkoztatják rajongóit. Évekkel ezelőtt már volt szó arról, hogy filmre viszik az énekes történetét, ám a terv hamvába holt, most azonban biztos, hogy musical készül Jimmyről, melyre az érintett rokonai már áldásukat is adták.

A Bors értesülései szerint a szinopszis már elkészült és hétpecsétes titokként őrzik, a történetet pedig Pintér Tibor színháza viszi majd színpadra. A munkálatok állítólag azután kezdődnek meg, hogy a színész hazatér az afrikai dzsungelből, ahová a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor miatt utazott ki.

A fent említett lap egyébként megszólaltatta Zámbó Krisztiánt is, aki úgy nyilatkozott, hogy bár sokan szeretnék őt látni apja szerepében, ő arra vágyik, hogy profi színészek keltsék életre az apját – ő abban bízik, hogy Pintér Tibor vállalja majd a szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek