Starity

James Corden Beyoncéról akarta elnevezni újszülött lányát

2017. december 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű brit műsorvezető harmadik gyermeke december 12-én jött világra.

hirdetés

Az újszülöttről egyelőre annyit tudunk, hogy kislány és édesanyjával, Julia Carey-vel együtt jól vannak. A baba érkezéséről a büszke édesapa, James Corden a Twitteren tudósított a minap, azóta pedig azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a kicsit szíve szerint Beyoncének keresztelte volna.

A dokira néztem, és közöltem vele, hogy Beyoncének fogjuk nevezni!... A feleségem ezt nem tartotta ennyire viccesnek. [Amikor a papírokat töltöttem ki], odamentem hozzá és megmondtam neki, hogy Elnézést, Beyoncéből csak egyetlen egy van

– elevenítette fel a történteket James és elárulta, Juliával egyáltalán nem voltak felkészülve a baba érkezésére, ugyanis a kislány a vártnál korábban érkezett.

Felkészületlenek voltunk. Borzalmas érzés, amikor ott van egy szobában a nyolc és fél hónapos terhes feleségeddel, és a doki igen komoly dolgokról beszél a szülés kapcsán, miközben te azt sem tudod, hogy hozd fel, hogy aznap forgatásod van. Ezt egyszerűen nem tudod úgy közölni, hogy ne tűnj egy totális seggfejnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek