Starity

Márciusban kezdi meg börtönbüntetését Mark Salling

2017. december 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja már csak néhány rövid hónapig lesz szabadlábon, utána hosszú éveket lesz kénytelen a „hűvösön” tölteni.

hirdetés

Mark Sallinget 2015-ben csípték el a rendőrök gyermekpornogáfia gyanúja miatt, azóta pedig be is bizonyosodott, hogy az ügyben bűnös, így hosszabb ideig élvezheti az egyik amerikai börtön „vendégszeretetét”. A színésznek legutóbb hétfőn kellett megjelennie a bíróság előtt, ahol tudatták vele: márciusban fogja megkezdeni büntetése letöltését. Az E! Online megkereste az ügyben Salling védőügyvédjét, Michael Proctort, aki így nyilatkozott:

Mark jelenleg arra fókuszál, hogy felelősséget vállaljon a tetteiért és hogy bűnbánó magatartást tanúsítson az ügyben.

A színész egyébként nem tagadta a bűnösségét a bíróság előtt és elfogadta, hogy négytől hét évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. Szabadulása után további húsz évig lesz úgynevezett „felügyelt szabadságon”, valamint bekerül a szexuális bűnözők nyilvántartásába és messze el kell kerülnie az olyan közterületeket (iskolák, óvodák, játszóterek, stb.), ahol gyerekek is jelen lehetnek. Ráadásként Marknak mélyen a zsebébe is kell nyúlnia, ugyanis a bíróság az ítélet meghozatalakor kárpótlás fizetésére kötelezte, melyet áldozatai családjának számlájára kell átutalnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek