Starity

Elhunyt az X-Faktor felfedezettje, Karapándzsity Kristóf

2017. december 27. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a tehetségkutató műsor 2013-as szériájában tűnt fel, ám sajnos a Mentorházból mentora nem vitte el az élő show-ba.

hirdetés

Fotó: RTL Klub

A napokban érkezett a hír, miszerint 23 éves korában elhunyt Karapándzsity Kristóf, akit a közönség az X-Faktorban ismerhetett meg. A fiatal tehetség egészen a Mentorházig menetelt – Tóth Gabi volt a mentora –, ám az élő show-ba sajnos nem jutott be. Kiesése után mi is azon szerencsések közé tartoztunk, akiknek lehetőségük adódott interjút készítenie Kristóffal, akiről bizton állíthatjuk, hogy egy csupa szív, szeretni való és tehetséges fiatalember volt.

Engem legfőképp az inspirál, ha az előadókon a zene iránti alázatot, odaadást látom, és hogy szívből énekelnek. Én is ilyen előadó szeretnék lenni! (...) Nagyon fontosnak tartom azt, hogy az énekes egyénisége is nyomot hagyjon a dalon, ne csak az üres technika, vagy utánzás. Igyekszem én is ehhez tartani magam, és minden dalba beleadni kicsit a lelkemből

– nyilatkozta négy évvel ezelőtt lapunknak az énekes, aki akkor így mesélt jövőbeli terveiről, melyeket sajnos már nem válthat valóra:

Világmegváltó tervekkel nem szolgálhatok, maradok az őszinte zeneszeretet híve, és továbbra is teszem a dolgom: éneklek teljes szívemből. Nagyon jól esnek a különböző felkérések is, igyekszem fellépni majd minél többször, és nem teljesen eltűnni, bár az egyetem miatt elég elfoglaltak a napjaim. Az egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy abbahagyjam az éneklést. Amíg ez nekem és másoknak is örömöt tud okozni, addig mindenképp megéri!

A Blikk értesülései szerint Kristóf súlyos betegséggel küzdött, ám a kór felülkerekedett rajta. Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek