Starity

Hivatalosan is elvált A Grace klinika sztárja

2017. december 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatsztár tavaly nyáron adta be a válókeresetet felesége ellen, akivel 17 évet töltött együtt.

hirdetés

A Grace klinikában Dr. Owen Huntot alakító Kevin McKidd hivatalosan is elvált feleségétől, Jane Parkertől! A pár tavaly júliusban, mintegy 17 évnyi házasság után nyújtotta be a válókeresetet – kilenc hónappal azután, hogy 2015 októberében a szakítás mellett döntöttek. Az egykori szerelmeseknek két közös gyermekük született: fiuk, Joseph 17 éves; lányuk, Iona pedig 15.

Az E! Online értesülései szerint a bíróság december 22-én mondta ki McKidd és Parker válását, melynek értelmében a gyerekeket anyjuknál helyezték el, ám róluk továbbra is közösen gondoskodnak a szülők – a színésznek továbbá havi 22.440 dollár (~ 5.7 millió forint) gyerektartási díjat és 65.096 dollár (~ 16.4 millió forint) asszonytartási díjat kell fizetnie, ezen felül neki kell állnia a srácai magániskolai tandíját és nyári táborainak költségét, ráadásul bevételei 20%-át is exe számlájára kell utalnia. Érdekesség, hogy miután a gyerekek betöltik 18. életévüket, Kevin nem lesz többé köteles gyerektartási díjat fizetni, Jane-t azonban ennek ellenére további négy évig megilleti havi 12.147 dollár (~ 3.1 millió forint) asszonytartási díj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek