Starity

Meghan Markle igencsak feladta a leckét magának! Ezeket fogadta meg tavaly szilveszterkor

2017. december 31. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Briliáns elmék sztárja és Harry herceg jövendőbeli felesége elárulta, mit fogadott meg az idei évre.

hirdetés

Meghan Markle tavaly fogadta meg az alábbiakat, de mivel minden évben terítékre kerülnek ezek a fogadalmak, így minden bizonnyal, most is ezek szerepelnek a listáján. Lássuk, miről is van szó!

Lefutni a maratont. Leszokni a körömrágásról. Felhagyni a káromkodással. Újra megtanulni franciául. Ezek az újévi fogadalmaim minden egyes évben

– írta blogján a színésznő, és elárulta, a fentiekből mennyit sikerült kipipálnia idén:

A maraton nem jött össze. Egy-egy szitokszó kicsúszik a számon, amikor kimerült vagyok a munkától vagy amikor megiszok pár italt. Aztán ott van a francia... a nyelv, amit a középiskolában tanultam, mely tudást elveszítettem, amikor Argentínában való tartózkodásom idején a spanyollal kellett boldogulnom. Minden évben felteszem a kis Rosetta Stone headsetemet, és elhatározom, hogy francia interjúkat hallgatok. Ami pedig a körömrágást illeti, nos mindig előjön, ha repülőutam során turbulenciát tapasztalok vagy egyszerűen stresszes napom van. Pedig annyira nem nőies... mint a káromkodás. Basszus!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek