Starity

Megérkeztek A szolgálólány meséje sorozat második évadának első képei

2018. január 15. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közzétették a Golden Globe- és Emmy-díjas drámasorozat új évadának első felvételeit.

hirdetés

A szolgálólány meséje sorozat (ami Margaret Atwood azonos című regénye alapján készült) tavaly indult hódító útjára, s elmondhatjuk sikerrel – a nézőket és a kritikusokat is megnyerte. A széria második évadáról ugyan eddig nem sokat tudni, ám annyi bizonyos, hogy idén áprilisban érkezik, s további híresztelések szerint ezúttal tizenhárom epizód erejéig fogja a képernyők elé ültetni a nézőket. A sorozat forgalmazója, a Hulu tovább borzolta a kedélyeket a hamarosan érkező második évadról készült három új képpel.

Az Emmy-díjas drámasorozat visszatérő második évadában Offred várandóssága és a születendő gyermeke szabadságáért folyatatott harca a disztópikus Gileád Köztársaság borzalmai ellen lesz a központban. »Gileád benned van« Lydia néni kedvenc mondása. A második évadban Offred és az összes karakter ezzel a sötét igazsággal fog küzdeni, vagy megadja magát annak.

– olvasható a Hulu leírásában.

Fotó: Twitter / The Handmaid's Tale
Fotó: Twitter / The Handmaid's Tale
Fotó: Take Five / Hulu

A Lydia nénit alakító Ann Dowd korábban így nyilatkozott a második évadról:

Annyit elmondhatok, és egy kicsit sem viccelek, hogy a sztori története teljesen letaglózott. A szövegkönyv olvasása közben arra gondoltam, »Te jó Isten!«. Az ötletek zseniálisak, kiszámíthatatlanok és szívszaggatóak.

– majd így folytatta:

Plusz láthatjátok azokat a világokat, amiket korábban nem: a Koloniákat, milyen is az egész világ; akik Kanadába jutottak, mi történik ott; miként megy végig a terhesség. Egy fenomenálisan jól megírt történet. Elmondhatom, hogy nem fogtok csalódni, de komolyan.

Ti is várjátok a folytatást?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek