Starity

A Battle Beast lemeze lett az év legjobb metálalbuma az Emma-gálán

2018. február 05. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden évben megrendezésre kerül a finnországi Emma-gála, melynek keretein belül számos zenész képviseltetheti magát, munkásságukért pedig különböző díjban részesülnek.

hirdetés
A Battle Beast lemeze lett az év legjobb metálalbuma az Emma-gálán

A Helsinkiben megrendezésre kerülő gálán kategóriák szerint osztják ki a szobrocskákat. Ilyen többek között az év legjobb metálalbuma is, melynek keretein belül a 2017-ben debütált korongok közül választják ki azt, amelyik a legjobban belopta magát a célközönség szívébe. A kritikusok  úgy vélték, hogy a Battle Beast szolgált rá arra, hogy bezsebelje e neves díjat, a tavaly megjelent Bringer Of Pain című lemezükkel. 

A zenekar jelenleg is e korongot népszerűsíti világszerte, a jó hírt pedig a minap a Karib-térségről osztották meg rajongóikkal. Ugyanis ők is felléptek a népszerű 70000tons of Metalon, mely koncert körútnak egy hatalmas hajó ad otthont.

Jó hír Finnországból! Miközben pokolian jól érezzük magunkat a Karib-térségen, a Bringer of Pain épp most vette át a tortát a rangos Emma-gálán! Csak, hogy világossá tegyük, ez nagy dolog! Köszönjük Finnország, és a rajongóinknak is a világ minden tájáról!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek