Starity

Simone Simonsnak mocskos szája van és ezt élvezi is

2018. február 17. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simone Simons Hollandia egyik legnépszerűbb metálénekesnője, a szépséges arc azonban egy vagány, szabadszájú személyt takar, aki bármikor képes átlépni a nőiesség határát.

hirdetés
Simone Simonsnak mocskos szája van és ezt élvezi is
Fotó: Carsten Wilde

Simone Simons szinte még kislány volt, amikor az Epica énekesnője lett, mára pedig hazája, egyik legnépszerűbb vokalisájává nőtte ki magát. A 32 éves Simone korábban már elmesélte a Teamrock riporterének legféltettebb titkait, most azonban ismét e lapnak nyilatkozott arról, hogy néha nem tud úgy viselkedni, ahogyan azt egy nőtől elvárnák. 

Szeretem megtéveszteni az embereket – a kinézetem miatt nem számítanak arra, hogy mocskos szám van. Úgy nézek ki, mint egy hölgy, de nem mindig viselkedek nőként, ez nagyon jó szórakozás számomra.

– árulta el e meglepő tényt.

Köztudott, hogy nőként nem könnyű helytállni a metálzenekarokban, különösen az olyan férfiak miatt, akik folyamatosan beszólógatnak az énekesnőknek, mindezt persze kultúrátlan hangnemben.

Sokszor kapok beszólásokat: »szép mellek, szép segg!« De, hogy őszinte legyek, néha kicsit olyan vagyok, mint a srácok, amikor ilyesmiről van szó, mivel szeretem a disznó vicceket. A munkám során megértettem, hogy hogyan működik a férfiagy. Az utóbbi években viszont már nem igazán találkoztam a szexizmussal. Korábban egy srác rácsapott a fenekemre, én megfordultam és ráordítottam – majdnem az arcába haraptam! Ez volt az egyetlen eset, amivel találkoztam. Megtanultam, hogy ne vegyem személyesnek a dolgokat, nem azért, mert lány vagyok, hanem mert megtanultam kezelni az ilyen helyzeteket.

–vallotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek