Starity

Készül a Feketék fehéren folytatása?

2018. március 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen tény, hogy 2004 egyik legnagyobb filmes durranása a Wayans fivérek főszereplésével készült Feketék fehéren volt, de vajon a testvérek képesek lesznek megismételni a sikert?

hirdetés
Készül a Feketék fehéren folytatása?
Fotó: Columbia Pictures

Már majdnem másfél évtized telt el a nagy sikerű bűnügyi vígjáték bemutatása óta, ám a mai napig sokan idéznek a filmből, ami sokadik nézésre is ugyanolyan vicces, mint amilyen annak idején volt. A fentiek fényében nem csoda, ha a közelmúltban az esetleges folytatásról kérdezték a TRL-ben vendégeskedő Marlon Wayanst, aki mindenki meglepetésére elhintette, hogy talán valóra válik ez a régi álom.

Hogy hamarosan érkezik a Feketék fehéren második része? Nem tudom, de nagy a pusmogás a folytatással kapcsolatban. Nagyon sokan szeretnék, hogy megvalósuljon, így én és a testvéreim beszélgetéseket folytatunk a téma kapcsán. Ha minden jól megy, remélhetőleg megcsináljuk a Feketék fehéren 2-t

– nyilatkozta a történetben Marcus Copelandet alakító színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek