Starity

Speciális albummal rukkolt elő az Oh My Girl

2018. április 08. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az Oh My Girl újdonsága, melynek főcímdalát a csapat első alegysége énekelte fel.

hirdetés
Speciális albummal rukkolt elő az Oh My Girl
Fotó: WM Entertainment

Januárban hallatott magáról utoljára az Oh My Girl, ám nem várakoztta sokáig rajongóit. A dél-koreai formáció pár hónappal később már vissza is tért, méghozzá egyedi, ötletes koncepcióval! A lányok április másodikán megjelentették Banana Allergy Monkeys című speciális albumukat, melynek főcímdala Hyojung, Binnie és Arin hármasához fűződik – ennek eredményeképpen Oh My Girl Banhana néven bemutatkozott első alegységük.

Továbbá az album névadó dalához forgatott vicces klip is elérhetővé vált, melyben csakugyan megfigyelhető, hogy két részre osztották fel a csapatot: Banana Allergy Monkeys (Hyojung, Binnie, Arin) és Banana Monkeys without allergies (Mimi, YooA, Seunghee, Jiho). Ám annak ellenére, hogy a trión van a hangsúly, a többi csapattag is szerves részét képzi a visszatérésnek (koncepcióképek, videoklip, valamint a promociós fellépések során is).

A kiadványt pop-up albumként írták le, s négy szerzeményt foglal magába: az intrót, a két részre osztott csapat dalait, valamint Seunghee szólóját (반한 게 아냐 (I'm not in love with you)).

A digitális és a fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek