Starity

Mi a szerelem? – Ezt kérdezi visszatérése alkalmából a Twice

2018. április 13. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat szerzeményt felsorakoztató What is Love? című középlemezével és a korong névadó dalához forgatott klippel tért vissza a Twice.

hirdetés

Április kilencedikén megtörtént az idei év első koreai Twice-visszatérése. A kilencfős formáció What is Love? címmel publikálta ötödik minialbumát és a megjelenéssel egyidejűleg a korong névadó dalához készült rövidfilm is elérhetővé vált.

A főcímdal videoklipjében olyan filmek egy-egy jelenete köszönt vissza ránk, mint a Romeó és Júlia, a Ghost, a Neveletlen hercegnő, a Kaliforniai álom, a Love Letter, a Ponyvaregény, a Házibuli és a Léon, a profi.

Újdonságukon összesen hat vadonatúj szerzemény sorakozik fel (a Stuck csak a fizikai formátumon szerepel), melyek közül a Sweet Talker Jeongyeon és Chaeyoung, a Ho! pedig Jihyo tollából származik. A főcímdalt ezúttal is J.Y. Park írta, aki a produceri feladatokat is elláta. Hallgasd meg alább!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek