Starity

A 2018-as nyár fürdőruhái, amik lenyűgöznek mindenkit első látásra

2018. április 12. 09:09   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már számolod vissza a napokat, és alig várod hogy a homokos tengerparton lazíts egy finom koktéllal a kezedben? Ha így van, akkor kezdj el azon gondolkodni, hogy mit is fogsz viselni közben! Töltsd a vakációdat akár egy külföldi tengernél, vagy egy belföldi vízparton, a divat mindenhova el kell kísérjen. Hidd el, hogy a kedved is jobb lesz, ha egy kényelmes, de trendi fürdőruha fog rajtad tündökölni! Nézd meg miket találsz kínálatunkban, le ne maradj a kedvencedről!

hirdetés
A 2018-as nyár fürdőruhái, amik lenyűgöznek mindenkit első látásra

Igényeid szerint válogathatsz kedvedre fürdőruháink közül. Segítségül egy kis útmutatót készítettünk számodra, hogy egyszerűbb legyen a választás. Először is, nézzük meg őket típusaik alapján. A kétrészes bikini természetesen szuper választás, viszont ebben is számtalanféle létezik. Ha a felső részét nézzük, megkülönböztetünk keresztpántos vagy top jellegűt, csipkével díszítettet vagy csillámokkal megbolondítottakat. Alsó részekben is van különbség, van ami többet mutat, van ami jobban takar, magas derekú vagy oldalt kötős, majd nem is tudsz választani közülük.

BIKINI DARLENE fehér
BIKINI MANDORLA kék
BIKINI DODI kék
BIKINI INDILA fehér és kék
BIKINI ITALINA rózsaszín
BIKINI DEMINA fehér

 

BIKINI MILLER kék

 

Remek a fürdőruha-felhozatal, ugye? Ha hosszabb időre mész nyaralni, akkor azt javasoljuk, hogy több fürdőruhát vigyél magaddal! Ha egy kicsit hűvösebb az idő, vagy mondjuk hajókázni mész, akkor viselj tankinistílusút, hiszen ennek a felsőrésze egy top, amit egy szoknyával vagy rövidnadrággal bátran viselhetsz. Kínálatunkban többféle menő színben találod meg őket, akad virágmintás, csíkos vagy pöttyös is. Tökéletes a sportoláshoz is, jól pótolja az edzőruhát, és még izzadni sem fogsz benne, és ha szükséges, azonnal készen állsz az úszásra.

Este pedig jöhet a buli, tánc és szórakozás! Nincs is jobb mint egy éjszakai strandbuli, ahol fürdőruhában jelenhetsz meg és a vízben hűsölhetsz! Az ilyen pillanatokra is tartogatunk szebbnél szebb fürdőruhákat, bikiniket és monokiniket. Egy trendi élénk szín remekül fog mutatni a napbarnított bőröddel, vagy egy csinos dekoltázs, legyen az pánt nélküli vagy spagettipántos felsőrésszel, akár egy csábító strandruha a tetejére? A sorból nem maradhatnak ki a kötött fürdőruhák sem, ők a szezon „must have” darabjai! Legyél te az, aki feldobja a hangulatot a magabiztos megjelenésével!

MONOKINI JAVA sárga
FÜRDŐRUHA BIBI
FÜRDŐRUHA PATIENCE fehér
FÜRDŐRUHA PATIENCE sötétkék
FÜRDŐRUHA SANTORINI kék
FÜRDŐRUHA SANTORINI fekete
TANKINI DENVER
TANKINI LOLITA

Szeretnénk, ha remek fürdőruháinkkal részesei lehetnénk a 2018-as nyaradnak, ezért látogass el weboldalunkra, és minél előbb válaszd ki a számodra megfelelő darabot! Téged is le fognak nyűgözni első látásra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek