Starity

A Marvel reagált Cameron gúnyos megjegyzésére

2018. április 28. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könnyű dolga lett volna Kevin Feige-nek, a Marvel Studios igazgatójának, ha úgy döntött volna, hogy Cameron nyilatkozatát a szívére veszi és egy hatalmas hollywoodi drámát alkot belőle – ehelyett ő bóknak vette a rendező véleményét.

hirdetés
A Marvel reagált Cameron gúnyos megjegyzésére

Néhány nappal az Avengers: Infinity War (Bosszúállók: Végtelen háború) premierje előtt James Cameron, a – többek között a Titanic, az Avatar és a Terminator – világhírű rendezője azt a kijelentést tette, hogy reméli, hogy hamarosan kifárad a Bosszúállók és az őket körülvevő lelkesedés.

Nem az, hogy nem szeretem ezeket a filmeket. Csak na, ugyan már, srácok! Olyan sok más történet van még, amit el lehetne mesélni, nemcsak ezek a hiper-szuper, család nélküli pasasok, akik két órán keresztül folyamatosan dacolnak a halállal és közben városokat pusztítanak el.

Ezzel természetesen sikerült nem kevés Marvel-rajongót felbosszantania, különösen annak tekintetében, hogy ő maga is építeni próbál a legsikeresebb filmjeinek (Terminator, Avatar) folytatására. Csak az Avatar számára négy folytatást tervez, amelyek 2020 és 2025 között kerülnének a közönség elé.

Kevin Feige – legalábbis nyilvánosan – nem sértődött meg, inkább bóknak fogta fel Cameron szavait (némileg kiragadva őket a szövegkörnyezetből): 

Huh, [Cameron] szereti a filmeket. Ez klassz! Wow, James Cameron szereti a filmjeinket! Ez izgalmas!

Cameron már tavaly „kihúzta a gyufát”a rajongóknál, amikor azt nyilatkozta, hogy a Wonder Woman visszalépést jelent a női karakterek szempontjából és azt javasolta, hogy inkább Sarah Connorra (a Terminator főhősnője) kellene hasonlítania, hogy igazi, értékes hősnő lehessen. Akkor Feige nem reagált a megjegyzésre és elegánsan a szőnyeg alá söpörte a témát, ám ezúttal úgy érezte, hogy ideje mondania valamit a hősei érdekében.

Bármi is a világhírű rendező véleménye a Marvel-filmekről, a Bosszúállók: Végtelen háború április 27-i világpremierjét hatalmas rajongótábor várta és máris 134 millió dolláros bevételt hozott világszerte. A filmet Joe és Anthony Russo rendezte, olyan filmsztárok közreműködésével, mint Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo és Scarlett Johansson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek