Starity

#KPOP: Hallgasd meg nálunk a (G)I-DLE debütáló albumát!

2018. május 03. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május másodikán mutatkozott be a Cube Entertainment új lánycsapata, a (G)I-DLE.

hirdetés

Januárban jelentette be a Cube Entertainment, hogy új lánycsapat van készülőben, ám több információt nem osztottak meg. Pár hónappal később, áprilisban kezdték el hivatalosan beharangozni a csapatot és felfedni a tagokat, majd végül az is kiderült, hogy a következő hónapban debütálnak. A (G)I-DLE nevezetű formációban hat fiatal foglal helyen, név szerint: Miyeon, Yuqi, Soojin, Shuhua, Minnie és Soyeon.

A lányok első középlemeze I am címmel végül május második került a streamingszolgáltatók újdonságai közé, majd egy nappal később a lemezboltok polcaira. A digitális megjelenéssel egyidejűleg a LATATA című dalukhoz készült kisfilmet is feltöltötték a világhálóra.

Hat tétel szerepel debütáló minialbumukon, melyek közül a főcímdal szövege Soyeon nevéhez fűződik, aki a dal zenéjének elkészítéséből is kivette részét, valamint a 들어줘요 (Hear me) kivételével a többi megírásában is segédkezett. Hallgasd meg alább!

A digitális és a fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek