Starity

Hallgasd meg nálunk Shawn Mendes új albumát – az év egyik legjobbja!

2018. május 25. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Shawn Mendes önmagáról elnevezett stúdióalbuma: hallgasd meg most!

hirdetés

Shawn Mendes 2014-ben tört be a Vine alkalmazásnak köszönhetően, hírneve pedig azóta megkérdőjelezhetetlen. A srác még csak 19 éves, ám máris harmadik stúdióalbumjánál jár. Az önmagáról elnevezett alkotás pedig valószínűleg eddig legkidolgozottabb szerzeménye lett. Ezt egyébként 2016-bn az Illuminate előzte meg, 2015-ben pedig kiadta a Handwrittenre keresztelt bemutatkozóanyagát.

Shawnnak nincs mit bizonyítania, mégis a Billboard jellemzése alapján az énekes a tinipopsztárból kivetkőzött fűszeres dalszövegekkel és ütemekkel.

Az énekes felvállalta szorongását az In My Blood dalában, ám a 14 során kiegyensúlyozott mennyiségben találkozunk kellemes melódiákkal, s táncdalokkal is.

Ha érdekel, mit hozott össze Shawn Mendes, akkor hallgasd meg alább, vagy keress rá könyvtáradban az Apple Musicban! Az album természetesen már fizikai és digitális eladásban is megtalálható: jelenleg több tucat ország élén áll, beleértve Magyarországot és az Egyesült Államokat is.

Shawnnal a hazai rajongók a Sziget fesztiválon találkozhatnak majd augusztusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek