Starity

Útmutató a 2018-as bestseller szandálokhoz!

2018. június 08. 16:04   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha még nem szereztél be nyári cipőket, akkor itt az idő, hiszen a hőmérséklet folyamatosan emelkedik, és szükséged lesz könnyed nyári lábbelire. Bizonyára kiváncsi vagy, mit tartogat a 2018-as cipődivat, mi pedig izgatottan mutatjuk be a szezont meghatározó darabokat. Természetesen a zárt lábbelik közül a sportcipők, vászoncipők és balerinák mellett a nyitott szandálok és papucsok is megtalálhatók. Ez alkalommal a szandálok és papucsok kerülnek előtérbe, lássuk, miket rejt az idei szezon.

hirdetés
Útmutató a 2018-as bestseller szandálokhoz!

Idén nyáron is izgalmasabbnál izgalmasabb darabok kerültek webáruházunk polcaira a tervezők által. Az egyik meghatározó jellemzője a szandáloknak, hogy feltűnő, nagyméretű kiegészítők is megtalálhatók, például egy virág vagy masni, ami rendkívül jól mutat és figyelemfelkeltő. Nagyon fogod ezeket a darabokat szeretni! Aztán egyéb díszítésként megjelenik a cipzáros vagy strasszos részlet, ami szintén feldobja a szandálok kinézetét! A pasztellszínek mellett a klasszikus fekete, piros, fehér vagy bézs is megjelenik, csakúgy, mint a laposabb vagy magasabb teletalpú megoldások. Ha inkább papucspárti vagy, akkor ezeket is fellelheted ajánlatunkban, hiszen ezek között is megtalálhatod kedvencedet. Lábujjközös, sima, csatokkal vagy keresztpántokkal ékesítettek, egyikkel sem fogsz mellé nyúlni.

Ha valamilyen eseményre készülsz, legyen az egy esküvő, koncert vagy csak egy séta a városban, a megfelelő cipő mellett szükséged lesz egy szuper táskára is! Ez egy fontos része az öltözékednek, hiszen a legfontosabb dolgaidat tenned kell valahova. Ha már kiválasztottad mit veszel fel, és megvan a szandál is, már csak a táska hiányzik. Ha nem szeretnél sok dolgot cipelni, egy kézitáska meg fog felelni a célnak. Ajánlatunkban szuper bőrhatású táskákat találsz, piros, bézs, fekete, arany és még sok más színben is. Ha hivatalos eseményre készülsz, akkor inkább a kisebbet részesítsd előnyben, amik kövekkel vagy fémes csatokkal vannak díszítve. Munkahelyre, vagy hétköznapokra pedig mehetnek a kicsit nagyobb táskák, itt is előkerül a virágminta vagy a cipzár, mint dekoráció.

Nyáron rengeteg időt töltesz a szabadban fesztiválok, kirándulások és egyéb kinti tevékenységek céljából. Egy igazi hölgy sosem mozdul ki táska nélkül, és mindig kiválasztja az alkalomhoz illőt! Ha strandra mész, akkor dobd fel magad egy színes csíkos, vagy tengerészkék táskával. Esetleg túrázni készülsz a hegyekbe? Ha igen, akkor egy hátizsákot válassz, hiszen nagyon kényelmes viselet lesz, amellett, hogy praktikus. Ezek a darabok sem unalmasak, csillaggal, kövekkel, cipzárral vannak feldobva, de megtalálod a szolídabbakat is köztük. Ki tudna ellenállni ezeknek a rendkívül aranyos hátizsákoknak? Új kollekciónk gondoskodik arról, hogy az öltözékedhez illő táskád is meglegyen, hiszen ezzel lesz teljes a megjelenésed!

Állj készen a nyárra, és válaszd ki a szandált és táskát, ami elkísér ebben a szezonban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek