Starity

Futurisztikus R&B-dallal és látványos klippel debütált KATIE

2018. június 12. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a feltörekvő előadó debütáló dala, a rövidfilmmel karöltve.

hirdetés

A K-Pop Star tehetségekutató műsor negyedik évadának győztese, Katie Kim a verseny után a YG Entertainmenttel írt alá szerződést, ahol körülbelül három évig volt gyakornok. Idén tavasszal derült ki, hogy májusban otthagyta az előbb említett ügynökséget, s az AXIS nevezetű céghez csatlakozott, ahol végül megejtette várva várt debütálását.

KATIE június hatodikán mutatta be első dalát, a futurisztikus R&B és indie EDM hangzásvilágú, fülbemászó Remembert, és a nótához forgatott meglehetősen látványos, nagy költségvetésű videoklipet is feltöltötték.

Az életről, a szeretetről és a reményről szeretnék énekelni az elhanyagolt, elhagyatott, reménytelen, magányos, kívülálló embereknek. Ez még csak a kezdet, emlékezetes utazás van mögöttem – merész dolog szabadnak lenni.

– nyilatkozta a Billboardnak.

A fiatal tehetség számára nincs megállás, hiszen következő kislemeze augusztus nyolcadikára esedékes, amit október tizedikén első stúdióalbuma követ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek