Starity

Rekordott döntött a 5 Seconds Of Summer

2018. június 27. 16:04   |   Szerző: Rena5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5 Seconds Of Summer új stúdióalbuma közel 1 hét alatt hatalmas sikert ért el az Egyesült Államokban.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy a 5 Seconds Of Summer Youngblood című albuma megelőzte a Billboard Top 200-as listáján a The Carters családi formációt, akik meglepetésből jelentették meg "EVERYTHING IS LOVE" névre keresztelt lemezüket.

 

A post shared by 5 Seconds of Summer (@5sos) on

Az ausztrál együttes albuma nagy várakozást vontatott magával, egy héttel előbb jelent meg, azoban így is első helyen debütált Amerikában. Ezzel ők lettek az első Ausztráliából származó előadók, akiknek mind a három albumuk a Billboard listájának élére került. A 2015-ös Sounds Good Feels Good  192.000 példányban kelt el,ebből 179.000 albumeladás volt, míg a csoportról elnevezett lemez, 259.000 példányban fogyott el, mielőtt felkerült volna a listák tetejére.

 

A post shared by 5 Seconds of Summer (@5sos) on

Természetesen nagyon hálásak a rajongóiknak, akik mindig ott vannak velük és hallgatják legújabb dalaikat is.

Érdekesség, hogy a Youngblood digitális és CD formátumon kívül, megjelent Vinyl LP-n és kazettán is. A normál változaton 13 dal, amíg a deluxe kiadásban 16 dal található meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek