Starity

Megszakította fellépését Dua Lipa

2018. június 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő a The Self-Titled Tour keretein belül lépett fel tegnap este a Colorado államban található Denverben, viszont három dal előadása után megszakította fellépését.

hirdetés

Dua Lipa sírva szakította félbe fellépését és szomorú hangon fordult a koncertre látogató emberekhez, hiszen nem tudta folytatni a fellépését. Azt mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy félbe kell szakítania a showt, de nagyon rosszul érezte magát, majd lekísérték színpadról.

Miután hazaért, megindokolta a Twitteren és Instagram sztorijában, hogy miért nem tudta folytatni. Különösen a denveri és ott lévő embereket szólította meg.

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy félbe kellett szakítani a ma esti fellépést. Fülgyulladást kaptam a napokban, viszont gondoltam, hogy képes vagyok előadni a dalokat, de ez tényleg nagyon fájdalmas dolog és azt tanácsolták nekem, hogy ha tovább folytatom, károsodhat a hallásom. Annyira szomorú vagyok most, srácok. Tényleg végig szerettem volna csinálni ezt az egészet. Kérlek, tartsátok meg a jegyeiteket, dolgozom a fellépés átprogramozásán. Szeretettel, Dua xx

A Twitteren elindították az #ItWillBeOkay, vagyis a #RendbenLesz hashtag használatát, amivel üzennek neki, hogy ne érezze emiatt rosszul magát és jobbulást kívánnak neki.

Mielőbbi jobbulást kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek