Starity

Egy autóbaleset hatására kezdett zenélni Khalid

2018. július 13. 16:04   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őszinte részletet közölt életéből a fiatal R&B tehetség legújabb interjújában.

hirdetés

Alig van olyan, aki legalább ne dúdolta volna Location című dalát legalább egyszer, eddig a  magánéletéről szinte semmit sem tudtunk a 20 éves El Paso-i fiúnak, akinek 2016-os slágere valósággal ostromolta a Billboard Top 100-as listáját. Most a Vogue magazinnak mesélt a középiskolai élményeiről és karrierjéről.

Fotó: Ed and Deanna Templeton

– Riporter (R.): Nagy dolog bálkirálynak lenni El Paso-ban, hiszen az általános iskola közepétől mindenki erre készül. Állítólag nagyon zavarta az osztálytársaidat, amikor téged koronáztak meg. A bálkirálynő is visszautasította a táncot.

– Khalid (K.): Elvettem a boldogságukat. De olyan úton tettem, ami szerintem megérdemelt volt, mert normális ember vagyok, nem valaki gonosz kölyök, aki csak fellép a színpadra, és annyit mond: „Whoops, ez most már az enyém!”

– R.: Pár héttel a bál után Kylie Jenner feltöltötte a dalodat Snapchatre, és két hét múlva szenzáció lett belőle, az emberek elkezdtek felismerni az utcán. 

– Linda Wolfie (Khalid édesanyja): Amikor a celebek elkezdték megosztani a dalt az Instagram-oldalukon, akkor tudtuk, hogy valami elkezdődött.

– R.: Miután Texasba költöztél, elmondásod szerint elveszettnek érezted magad, és egyetemre sem volt lehetőséged menni.

– K.: Sokszor volt olyan, hogy csak ültem a szobámban, és azon gondolkodtam, hogy mit kéne tennem az életemmel. Hiányoztak a new yorki barátaim. Mind azt mondták nekem, hogy később találkozunk, de inkább búcsú lett belőle, mint találkozás.

– R.: Aztán kórházba kerültél egy autóbaleset miatt, de nem lett komoly bajod.

– K.: Csak ültem a kórházi ágyban, és azon gondolkoztam, hogy meg kell változtatnom az életemet. Ezért kezdtem el zenélni - terápiaként hatott rám. 

A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el.

Fotó: Ed and Deanna Templeton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene baleset interjú
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek