Starity

Összefogtak a rajongók: Kylie Jennernek adományoznak, hogy ő lehessen a legfiatalabb milliárdos

2018. július 14. 13:01   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal üzletasszony rajongói eddig sem egyszerűségükről voltak: de ez alkalommal mégis megtudták lepni a világot.

hirdetés

Pár napja robbant a hír, hogy Kylie Jennert már csak pár hónap (és egymillió dollár) választja el a leggazdagabb self-made milliárdos lista csúcsától, ami alaposan megosztotta az embereket. Néhányan éljenezték a sminkmogul sikerét és inspirálóként írták le, még sokan inkább valaki másnak kívántak volna ekkora vagyont. 

Viszont meghökkentő hírből sosem elég: Josh Ostrovsky, azaz The Fat Jew, aki főleg komikus Instagram-posztjaival lett közismert, a GoFundMe nevű adományoldalon egy adományozási lehetőséget készített - még pedig nem másnak, mint Kylienak. Így fogalmazott a posztban:

Kylie Jenner ma a Forbes címlapján szerepelt, amiért 900 millió dollár vagyonnal rendelkezik, ami egyesen szívfacsaró. Nem akarok olyan világban élni, ahol Kylie Jennernek nincsen egymilliárd dollárja, ezért muszáj, hogy összegyűjtsünk neki még százmilliót. Kérlek terjesszétek ezt el, mert nagyon fontos.

Természetesen az internet népe komolyan vette a felhívást, és az adománygyűjtés törlése előtt 85 eurónyi összeget (kb. 27000 forint) érdemelt ki a makeup-guru.

Sokan botrányosnak kiáltották ki az incidenst. Egy felhevült kommentelő például ezt írta:

Bocs, de ez egyátalán nem fontos. Ha adományozásra adod a fejed, legalább olyat válassz a sok ezer közül jótékonysági intézmény közül - ők megérdemlik. 

Te mit gondolsz? Valóban csak vicc lett volna a poszt?  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek