Starity

Ők lesznek a Birds of Prey szereplői

2018. július 17. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wrap jelentette be hivatalosan a tegnapi nap folyamán, hogy kik csatlakoznak Margot Robbie karakteréhez, Harley Quinnhez a Birds of Preyben.

hirdetés

Először még azt pletykálták, hogy Harley Quinn önálló filmet kap, ahol csak ő lesz a főszereplő, de ez picit megváltozott, ugyanis egy igazi lánybandás filmet várhatunk a Warner Bros.-tól. A The Wrap tegnap hozta nyilvánosságra, kik fognak még szerepelni a filmben Harley Quinn mellett a DC képregényekből: Fekete Kanári (Black Canary), a Vadásznő (Huntress), Cassandra Cain és Renee Montoya. A gonosz karakter olyas valaki lesz, aki Batman ellensége, de filmvásznon még nem láthattuk.

A kép csak illusztráció

Egyelőre a szereplőgárdából még csak Margot Robbie neve ismert, aki Terminal című filmje népszerűsítésén elárult pár részletet a filmmel kapcsolatban a Yahoo-nak:

Én egy R kategóriás, lánybandás filmre gondoltam, ahol Harley-nak barátokra van szüksége. Harley szereti az emberekkel való kapcsolatokat, ezért gondoltuk, hogy ne csináljunk neki önálló filmet. Másokkal fog vegyülni egy lánybandában. Nem láthattunk még sok olyan filmet, ahol csak a nők voltak főszerepben, így ez biztos. Úgyhogy ez kerül most előtérbe.

Az R-es besorolás (Restricted) az Egyesült Államokban a 17 éven aluliaknak nem ajánlott megtekinteni kategória, ami Magyarországon lehet 16 és 18 karikás is. A színésznő azt is bejelentette, hogy a film címe tényleg Birds of Pey lesz és jövő januárban kezdik meg a forgatásokat, így várhatólag 2020-ban kerül a képernyőkre. Továbbá Harley Quinn új kosztümöt fog kapni a filmben.

A rendező szerepét Cathy Yan tölti majd be, míg a producer Sue Kroll, Christina Hudson és a Margot Robbie lesz.

A kép csak illusztráció

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek