Starity

Henry Cavill is szemet vetett James Bondra

2018. július 27. 18:06   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Henry Cavill is pályázik James Bond szerepére, miután Daniel Craig már nem játssza el többet a karaktert a 2019-es "Bond 25" után.

hirdetés
Henry Cavill is szemet vetett James Bondra
Fotó: Kenneth Cappello/GQ UK

A legújabb Superman-filmek sztárja azt állítja, elég gyakorlata van hozzá, mivel a napokon belül a mozikban látható Mission: Impossible – Utóhatás forgatása során jól felkészült a titkosügynök-szerepre – olvasható az EveningStandard oldalán.

A 35 éves színész a filmben CIA-ügynököt alakít, ezért nem okozna gondot neki, állítása szerint, egy brit kém szerepe sem.

Azt hiszem, nagyon szórakoztató lenne Bond szerepe. Brit és menő

- viccelődött a szintén brit Cavill.

 Majd egy kicsit komolyabban folytatta:

Úgy gondolom, most, hogy már megszereztem egy Mission: Impossible plecsnit, már valódi kaszkadőrmutatványokat is csinálhatunk, és azt is kitűzhetjük majd magunkra.

Ezután pontosította, mire is gondolt:

Ezzel nem azt mondtam, hogy nem hajtottunk végre valódi mutatványokat, csak azt mondom, hogy jó móka lenne a számomra egy Bond-filmben hasznosítani mindazt, amit tanultam.

A szerep megszerzése azonban nem lesz könnyű még Superman számára sem, hiszen többek között olyan színészek is pályáznak rá, mint Tom Hardy, Idris Elba, Aidan Turner, Jamie Bell vagy Tom Hiddleston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek