Starity

Augusztusban érkezik Kesha dokumentumfilmje

2018. július 31. 17:05   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kesha a tegnapi nap folyamán osztotta meg rajongóival rövidesen megjelenő dokumentumfilmjének előzetesét, melyben legutóbbi, Rainbow című albumának munkálatait, illetve kitartását követhetjük figyelemmel.

hirdetés

A Rainbow - The Film keverni fog színes, pszichedelikus jeleneteket korábban nem látott felvételekkel, melyek az album felvétele alatt, a 2018-as Grammy díjátadó gálán, illetve az Amerika-szerte adott élő műsorok alatt készültek. Az énekesnő nem csak a kamera előtt vett részt a film elkészítésében: társproducerként segítette testvére, Lagan Sebert, illetve Kevin Hayden munkáját.

Néha úgy érzed, túl sok mindennel kell megbírkóznod. Lehet, hogy képes vagy annyira összeszedni magad, hogy ezt mutathasd mások előtt. De legbelül csapdába estél, lassan megfulladsz

– indítja az előzetest Kesha.

A Rainbow album elkészítése egyfajta terápiás folyamat volt, és a lehetőség, hogy mindezt egy háromdimenziós műalkotássa alakíthattam, segített a még mélyebb gyógyulás és a katarzis megtalálásában. Bízom benne, hogy ez film inspirálni fog másokat is, hogy soha ne adják fel, még akkor sem, ha teljesen sértettnek vagy elveszettnek érzik magukat, mert a vihar után jön a szivárvány. A depresszió, a szorongás, és a mentális betegség azok a dolgok, melyekről mindannyiunknak többet kellene beszélnünk, és abban nincsen semmi szégyellnivaló, ha valaki segítséget kér. Meghozni a döntést, hogy dolgozz magadon, a legbátrabb dolog, amit tehetsz. Remélem, ez a film fényt és szeretet ad majd segítségül mindenkinek.

– áll az énekesnő nyilatkozatában.

A dokumentumfilm premierje augusztus 10-én lesz, azonban kizárólag az Apple Music előfizetői számára. Bízzunk benne, hogy a későbbiekben további platformokon is megjelenik majd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek