Starity

Jennifer Garner csillagot kapott Hollywoodban – gyermekeihez szólt beszédében

2018. augusztus 21. 17:05   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő hétfőn kapta meg a csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán, és nem felejtett el köszönetet mondani azoknak, akik sokat jelentenek a számára.

hirdetés

Mielőtt Jennifer Garner fellépett volna az emelvényre, korábbi filmbeli partnerei és barátai, Judy Greer, Bryan Cranston és Steve Carell mondtak róla szívet melengető beszédet - írja a Click2Houston.

A Golden Globe-díjas színésznő szülei és Ben Afflecktől született három gyermeke is a vendégek között volt: a 12 éves Violet, a 9 éves Seraphina és a 6 éves Samuel.

Ti itt mindannyian a legkülönlegesebb emberek vagytok nekem a világon. Violet, Sera és Sam. Szia, öcskös

– szólt hozzájuk, mielőtt a többi családtagját köszöntötte volna.

És a szüleim és testvéreim, unokahúgaim és unokaöccseim

– egészítette ki a megszólítást.

Gyermekeim, azt szeretném, hogy amikor elsétáltok a csillag mellett, emlékezzetek először is arra, hogy szeretlek benneteket. És mindez kemény munka eredménye, és a szerencséé, és nem más egyéb dolgoké. Ti határoztok meg engem, nem ez a csodálatos folt itt a járdán.
Szóval, csak hogy tudjátok, ne töltsetek túl sok időt a Hollywood Boulevard-on

– tette hozzá viccelődve.

Jennifer legközelebb a Peppermint: A bosszú angyala című akcióthrillerben látható, amelyben egy olyan édesanyát játszik, akinek nincsen vesztenivalója, és bosszút áll azokon, akik elvették az életét. Magyarországi bemutató: 2018. szeptember 27.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek