Starity

Janicsák Veca már nem szégyelli családnevét

2010. november 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legjobb 9 versenyzője közé bejutó Janicsák Veronika szerepelt az RTL Klub reggeli műsorában. Téma volt természetesen a Csillag születik, az X-Faktor, de a családnevéről is beszélgettek.

hirdetés
Janicsák Veca már nem szégyelli családnevét

Többen azt hiszik, hogy Janicsák Veronika csak a családneve miatt boldogul a médiában. A 2007-es Csillag születik című tehetségkutatóban be sem merte vallani, hogy ő nem véletlenül Janicsák, ugyanis apja a Z'Zi Labor egykori frontembere, Janicsák István. Ekkor ugyanis a családjukban nem volt minden rendben.

Ezzel szemben, az ez évi X-Faktor idején már minden tökéletes volt. A lány nemcsak fel merte vállalni, hogy ő az, aki, de apja még a válogatásra is elkísérte. Nem sokkal ezután így nyilatkozott apjával való viszonyáról az RTL Klub Reggeli című műsorában: „Én kértem meg, hogy legyen ott a felvételen, mert eldöntöttem, hogy ezentúl nem csinálok problémát a családnevemből. Nem könnyű, ha az embernek olyan apukája van, aki nem csak híres, hanem tehetséges is. Egyszer talán én is leszek olyan sikeres, mint ő!”

Nagyon reméljük, hogy ez a jó viszony nem fog elmúlni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek