Starity

Vanessa Hudgens kész kopaszra borotválni a fejét

2018. szeptember 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színésznő elárulta, bármikor képes lenne lemondani dús hajkoronájáról.

hirdetés

Vanessa Hudgenst a minap az ET riportere, Deidre Behar kapta mikrofonvégre, és többek között a So You Think You Can Dance elődöntőjéről, valamint párja, Austin Butler megújult külsejéről faggatta.

Imádom Austin frizuráját! [A színész Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című műve kedvéért festtette barnára a haját – a szerk.] Kicsit olyan, mintha elvesztette volna az ártatlanságát általa. Még misztikusabbnak tűnik. Ami engem illet, én úgy voltam vele, hogy Quentin Tarantinóért, bébi, csinálj meg bármit!. Ha róla lenne szó, átfestetném a hajam vagy akár le is borotválnám azt. Quentinért? A pokolba is, naná

– nyilatkozta lelkesen a színésznő, aki bepillantást engedett Butlerhez fűződő viszonyába is.

Mindenben támogatjuk egymást. Ez része a kapcsolatunknak. Adni és kapni. Különlegesnek érzem magam azáltal, hogy ő van nekem, és egyúttal szerencsés is vagyok, amiért az oldalamon tudhatom őt, ő pedig ugyanígy érez irántam... Csodálatos ember mind kívül, mind belül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek