Starity

6 év után új dallal jelentkezett Ashlee Simspon

2018. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újdonságában, az I Do című szerzeményben férje is közreműködött.

hirdetés

Fotó: Jiro Schneider / Dan Rattner

Ashlee Simpson 2012-ben jelentette meg legutóbbi kislemezét Bat for a Heart címmel, ezt követően azonban rajongói egészen mostanáig kénytelenek voltak hiányolni őt. Az énekesnő néhány órája dobta piacra a férjével, Evan Ross-szal közösen elkészített I Do-t, mely egyben az előfutára a még idén ősszel megjelenő közös lemezüknek.

A zene már a kezdetektől összeköt minket. Szerettük hallani, miképp harmonizál a hangunk egymással, és az idő előrehaladtával megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy ezt meg kellene osztanunk másokkal is

– olvasható a pár közös közleményében.

Úgy érzem, az elmúlt időszakban rengeteget tanultam önmagamról. Hosszú szünetet tartottam, az eddigi leghosszabbat, de jó érzés most visszatérni a férjem oldalán és olyasvalamit csinálni, amit mindig is élveztem

– nyilatkozta a Boyfriend előadója, és hozzátette, hogy a közös korong után ismét vissza kíván térni az alapokhoz és rövidesen piacra dob egy újabb pop-rock stílusú szólólemezt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek