Starity

Orvosai eltiltották Travis Barkert a dobolástól! A Blink-182 lemondta őszi fellépéssorozatát

2018. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes közleményben értesítette a rajongókat, hogy idén ősszel mégsem számíthatnak a megjelenésükre a koncerteken és fesztiválokon.

hirdetés

A Blink-182 a Facebookon tette közzé azt a közleményt, melyben arról számol be, hogy Travis Barker dobos egészségügyi állapota miatt kénytelen lemondani őszi turnéját, melynek keretein belül több zenei fesztiválon is fellépett volna. Természetesen a jegyek ára visszatérítésre kerül.

A mögötte álló orvosi csoport úgy gondolta, Trav elég jól lesz ahhoz, hogy bevállalja az őszi turnézást, de a legutóbbi ellenőrzések során kiderült, hogy mégsem tudják formába hozni őt időben.

Szívás volt az elmúlt pár hónap. Félre lettem állítva, és arra vártam, hogy összekaparjanak az orvosok, hogy újra útra kelhessek az együttesemmel. Sajnálatos módon azonban a rizikó még mindig túl nagy

– írta Barker egy bejegyzésben, majd hozzátette:

Mindent megteszek annak érdekében, hogy mihamarabb olyan állapotba kerüljek, hogy útra kelhessek. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóimnak, a családomnak, a barátaimnak és zenésztársaimnak a szeretetükért és rendületlen támogatásukért.

Ami állapotát illeti, Travis minden bizonnyal túlerőltette magát, hiszen júnusban mindkét karjában vérrögök képződtek, így sürgősen kezeltetnie kellett magát, és úgy fest, állapota még most sem kielégítő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek