Starity

Liam Payne reményt adott a One Direction-rajongóknak! Vajon ismét összeáll a csapat?

2018. szeptember 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mintha időtlen idők teltek volna el azóta, hogy a srácok külön utakon folytatják...

hirdetés

Egy világ omlott össze a rajongókban, amikor a One Direction tagjai bejelentették, hogy mind szólókarrierbe kezdenek. Azóta a srácok önálló karrierjük építésének szentelték idejüket, illetve magánéletükben is komoly változások álltak be. Korábban többször is megnyugtatták a rajongókat, hogy különválásuk nem végleges, de az idő előrehaladtával már egyre kevesebben reménykedtek abban, hogy valaha ismét összeállnak.

A minap azonban izgalmas dolog történt, ugyanis Liam Payne-t a formáció dalszerzőjével, Savan Kotechával kapták lencsevégre Londonban, a találkozóra pedig egy, a One Directiont ábrázoló képet is magával vitt. Ha mindez nem volna elég, a fentiekkel közel egyidőben arról írt az Instagramon, hogy idestova ezer nap telt el az együttes felbomlása óta. Ugyan azt nem árulta el, hogy mi készül a kulisszák mögött, már ha egyáltalán zajlik valami, ám a fanatikusok szíve reményekkel telt meg azt illetően, hogy kedvenceik talán mégis visszatérnek...

Fotó: Instagram / Liam Payne
Liam és Savan I Fotó: BACKGRID UK

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek