Starity

Leiner Laura megosztotta legújabb könyve tartalmát

2018. szeptember 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn osztotta meg rajongóival Leiner Laura, hogy miről fog szólni legújabb, októberben megjelenő könyve, a Maradj velem.

hirdetés

A fiatalok körében igen nagy népszerűségnek örvendő magyar írónő, Leiner Laura augusztusban osztotta meg rajongóival, hogy jelenlegi könyvsorozatának, az Iskolák versenye-trilógiának a második része októberben kerül a boltok polcaira.

Az Ég veled azonnal elnyerte az olvasók tetszését, Újvári Hanna történetének folytatására rengetegen várnak tűkön ülve. A hivatalos megjelenésig ugyan egy hónap hátravan, de a várakozást enyhítendő, Laura tegnap ismertette a Maradj velem tartalmát, illetve a könyv teljes borítóját is megosztotta.

Elérkezett az Iskolák Országos Versenyének hatodik napja, és a piros csapat szétesni látszik. A kezdetben barátságosnak tűnő megmérettetés egyre komolyabbá válik, a feladatok egyre megterhelőbbek, egyre fájóbb a családtagok hiánya, és a négy gyökeresen eltérő személyiségű diáknak egyre nehezebb igazi csapatként együttműködni. Bizonyos helyzetek még a Szirtes gimi pengeéles logikájáról és éles eszéről ismert matekosát, Újvári Hannát is komoly kihívások elé állítják. Vajon a csapat érdekei a fontosabbak, vagy a verseny során kialakult kapcsolatok? Van-e értelme sportszerűnek maradni, ha más is piszkosan játszik? Egyáltalán, lehet-e ez a játék több, mint egy jelentéktelen vetélkedő, amiről még senki sem hallott, és ahol színes ruhás diákok versenyeznek egy műanyag kupáért? És nem mellesleg: okos dolog-e beleszeretni valakibe, aki az egyik rivális csapat öltözékét viseli?

A Maradj velem az Iskolák versenye-trilógia második része.

 (via leinerlaura.hu)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek