Starity

Steven Spielberg ki akarta írni Jeff Goldblum karakterét a Jurassic Parkból

2018. szeptember 18. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

25 évvel ezelőtt mutatták be az Oscar-díjas alkotást, mellyel kapcsolatban váratlan történettel állt elő az egyik főszereplő.

hirdetés
Steven Spielberg ki akarta írni Jeff Goldblum karakterét a Jurassic Parkból
Fotó: Universal Pictures

Jeff Goldblum egy kerekasztal beszélgetés során vallott arról, hogy annak idején maga a rendező, Steven Spielberg akarta kiírni a Jurassic Parkból karakterét, Dr. Ian Malcolm matematikus és káosz szakértőt, ám szerencsére végül mégis úgy döntött, igenis szükség van a mókás szereplőre. Ian az első film nagy részében egy T-Rex okozta sérülésből lábadozott, a másodikban ezzel szemben központi szerepet kapott. Legutóbb a Jurassic World-franchise legújabb alkotásában, a júniusban bemutatott Bukott birodalomban tűnt fel egy nyúlfarknyi cameo erejéig.

Amikor először találkoztam Steven Spielberggel, odajött hozzám és azt mondta, Úgy néz ki, változtatásokat kell eszközölni a történeten, és a karaktered, Ian Malcolm kiírásra kerül belőle. A viccesebb beszólásait Sam Neil karakterének [Dr. Alan Grant – a szerk.] szájába adjuk majd

– elevenítette fel az esetet a színész, ám valljuk be, mind örülhetünk, hogy a rendező végül meggondolta magát és megkegyelmezett a sokak által hőn szeretett szereplőnek, aki nélkül nem lenne ugyanolyan a történet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek