Starity

Különös ok miatt hiányzik a terhesség Khloe Kardashiannak

2018. szeptember 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves reality-sztár öt hónapja hozta világra első gyermekét, és bár élvezi az anyasággal járó édes terheket, mégis hiányzik neki a várandósság időszaka.

hirdetés

Több okból is hiányzik a terhesség, de amiért a leginkább hiányzik, az az, hogy volt okom antiszociálisnak lenni, korán ágyba bújni és nem érezni magam sehogy sem

– írta néhány órával ezelőtt az Instagramon Khloe Kardashian, aki öt hónapja adott életet kislányának, True Thompsonnak.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Khloe egyébként végigdokumentálta a terhességét saját alkalmazásán keresztül, most pedig azt mutatja meg rajongóinak, miképp éli meg az anyaságot és hogyan megy neki a gyermeknevelés. Rajongói között egyébként többen is akadtak, akik nekiestek, és azt várták, hogy a szülésről is bővebben mesél, Khloe azonban úgy döntött, ez egy olyan intim dolog, amit nem kíván a nyilvánosság tudomására hozni, ahogy azt sem akarta részletezni, miért hagyta abba máris a szoptatást.

Ez egy borzasztó személyes téma. Nem tudhatod, milyen gondokkal küzd a másik, min megy keresztül és milyen rémesen érzi magát miatta

– magyarázta.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Ami kisbabáját illeti, Khloe hosszas mérlegelés után úgy döntött, fiatalabbik nővérét, Kimet választja True keresztanyjának, noha nem volt könnyű meghoznia ezt a döntést, hiszen Kourtney-t legalább ugyanolyan alkalmasnak tartotta a szerepre.

Végső soron mi egy olyan család vagyunk, melynek tagjai nagyon közel állnak egymáshoz, nagyon szeretjük a másikat. [...] Tudom, hogy bármi is lesz, a lányom jó kezekben lesz függetlenül attól, ki jogilag a gyámja.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek