Starity

Damon Wayans távozik a Halálos fegyver éléről

2018. október 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A főszereplő Roger Murtaugh-t alakító színész úgy döntött, búcsút int a szériának.

hirdetés
Damon Wayans távozik a Halálos fegyver éléről
Fotó: Fox

Úgy tűnik, komoly bajban van a 2016-ban startolt sorozat, a Halálos fegyver, ugyanis Clayne Crawford után a másik főszereplőt életre keltő Damon Wayans is a távozását tervezi, mellyel kapcsolatban így nyilatkozott az EUR-nak:

Decemberben kilépek a műsorból, miután befejeztük a forgatást. Nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy a készítők mit terveznek, ez az én tervem. 58 éves cukorbeteg férfi vagyok, aki napi 16 órát dolgozik... Murtaugh azt mondaná, Túl öreg vagyok én már ehhez...

– magyarázta Wayans, majd hozzátette:

Nehéz időszakon megyek keresztül, főleg ami az elmúlt hetet illeti. Műtötték az édesanyámat, műtötték a lányomat, mindkettejükön rajta kellett volna tartanom a szemem, de ehelyett csak annyit mondhattam, Nem lehetek ott veletek.. Rettenetesen nehéz eljátszani a szerethető, családját támogató apát, férjet és barátot a televízióban, amikor a valóságban kénytelen vagyok olyasvalaki lenni, aki mindenkinek azt mondja, Bocs, nem megy, dolgoznom kell!.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek