Starity

Ismét kiverte a biztosítékot rajongóinál Kim Kardashian

2018. október 18. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár nemrég tette közzé a legújabb sminkkollekcióját népszerűsítő promóciós fotóját.

hirdetés

Ezzel nem is lenne baj, ám a felvételen anyaszült meztelenül pózol a háromgyermekes édesanya, amit még legelkötelezettebb rajongói is felháborítónak tartanak. A David LaChapelle által készített fotón Kim Kardashian egy kék, a szemfestékével színben harmonizáló ágyneműn fekszik, csupasz melleit pedig épp csak hogy eltakarja ujjaival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Férjed van és gyerekeid

– pirított oda az egyik rajongója, míg egy másikban az a kérdés merült fel, hogy vajon mit is akar eladásra bocsátani a 38. születésnapját vasárnap ünneplő sztár.

Tényleg ez volt az egyetlen ötlet egy szemfestékeket népszerűsítő kampányhoz?

– tette fel a költői kérdést a sztármami egyik követője, de választ természetesen nem kapott rá.

Ami azt illeti, nem ez az első alkalom, hogy vetkőzésével kihozza a sodrából az embereket Kim – a múltban több ízben is megbotránkoztatta már rajongóit, akik nem győzik az orra alá dörgölni, mennyire nem helyénvaló így viselkedni ennyi idősen, mindezt ráadásul három pici gyerek édesanyjaként, ám a tévésztár láthatóan nagy ívben tesz mindenki véleményére és továbbra is alkalmazkodik a jól bevált recepthez, elvégre a negatív reklám is reklám...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek