Starity

Két éven át ágyban fekvő beteg volt Avril Lavigne

2018. október 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves énekesnő saját bevallása szerint elfogadta, hogy meg fog halni.

hirdetés

Avril Lavigne korábban sem titkolta, hogy Lyme-kórral küzd, a Billboard magazinnak adott interjújában pedig elárulta, az elmúlt két évben olyan beteg volt, hogy fel sem tudott kelni az ágyból. Sokáig egyébként azt sem tudta, mi baja és már-már megbékélt a halál gondolatával, amikor egy barátja felvetette, hogy talán Lyme-kóros. Az énekesnő ezt követően felkereste David Foster zenei producer akkori feleségét, Gigi és Bella Hadid édesanyját, Yolandát, aki ugyancsak Lyme-kóros és elbeszélgetett vele a betegségről, illetve annak tüneteiről és kezeléséről. Tőle kapta meg egy, a kórral foglalkozó specialista elérhetőségét, aki hamarosan felállította a diagnózist.

Két kib***ott éven át ágyban fekvő beteg voltam. (...) Elfogadtam, hogy haldoklom. Úgy éreztem, víz alá kerültem és fulladozok, miközben próbálok a felszínre jönni levegőért. Ekkor fogalmazódott meg bennem az az Istenhez intézett gondolat, hogy segítsen nekem a víz felett tartani a fejemet

– utalt új kislemezének, a Head Above Waternek az üzenetére Lavigne, mely dalt exférjével, Chad Kroegerrel közösen írt.

Jó a rosszban, hogy a lábadozásom ideje alatt alkalmam nyílt igazán jelen lenni a szeretteim életében ahelyett, hogy egy folyamatosan a stúdióban vagy turnén lévő gépezet lennék. Ez volt az első szünet azóta, hogy 15 évesen elkezdtem dolgozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek