Starity

David Bowie özvegye nem akar újra férjhez menni

2018. október 26. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint két év telt el a zenész halála óta, özvegye azonban hallani sem akar egy újabb kapcsolatról egyelőre.

hirdetés

Iman Abdulmajid élete szerelmének mondta ki a boldogító igent, amikor 1992-ben hozzáment David Bowie-hoz. A zenész sajnálatos módon azonban már két éve nincs közöttünk, a modell pedig még mindig őt siratja és saját bevallása szerint bár nem mondja, hogy soha nem fog újra kapcsolatba kezdeni, de az biztos, hogy további házasság nem szerepel a tervei között – mindörökké megmarad Bowie-é.

Sosem fogok újraházasodni. A minap valakinek a férjemet emlegettem, amikor közbeszólt: Úgy érted, a néhai férjed?, én pedig azt válaszoltam, hogy Nem, David mindig a férjem marad!.

– nyilatkozta Iman, aki érzéseibe is bepillantást engedett a Net-A-Porter magazin online lapjának adott interjújában:

Nagyon magányos vagyok. De hogy akarok-e párkapcsolatot? Nem mondom, hogy soha, de jelenleg nem szerepel a terveim között. (...) Megértem a rajongók gyászát, de egészen más, amit mi érzünk. Ők olyasvalakit veszítettek el, akire felnéztek, mi viszont egy férjet, egy apát. Néha jó lenne, ha az emberek nem tudnák, milyen bánatos vagyok. Azzal jönnek nekem, milyen erős vagyok, de ez nem igaz. Csak próbálom egyben tartani a dolgokat.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek