Starity

Menyasszonyi ruhában bulizott lánybúcsúján Priyanka Chopra

2018. október 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az indiai színésznő hamarosan kimondja a boldogító igent amerikai szerelmének.

hirdetés

Három hónappal azután, hogy Nick Jonas egy 200 ezer dolláros (kb. 55.5 millió forint) Tiffany-gyűrűvel megkérte Priyanka Chopra kezét, a színésznő megtartotta lánybúcsúját, ami azt jelenti, a majdani esküvő közelebb van, mint gondolnánk. A buli a Tiffany Blue Box Caféjában került megrendezésre, melyre körülbelül száz barát kapott meghívást – köztük a menyasszony koszorúlányai, Anjula Acharia és Mubina Rattonsey; leendő sógornője, Danielle Jonas; Kelly Ripa, valamint Lupita Nyong'o.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi Cuttrell (@mimi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Érdekesség, hogy Priyanka a Marchesa 2018-as tavaszi kollekciójának egy pánt nélküli kreációját öltötte magára, amihez Christian Louboutin magassarkúját viselte, hozzá pedig egy Jimmy Choo táskát párosított. Természetesen az est során viselt ékszereit a Tiffany kölcsönözte számára; külsejéért Mimi Cuttrell stylist volt a felelős, sminkjét pedig Yumi Mori készítette el.

Nagyon izgatott vagyok! Teljesen más érzés menyasszonynak lenni. Sosem tudatosult bennem, hogy teljesen mást jelent az, ha valakinek barátja van, mint amikor vőlegénye van. Másmilyen. Komolyabb. Úgy érzed, máris egy család vagytok

– nyilatkozta Priyanka, aki barátai szerint teljes gőzzel belevetette magát az esküvőszervezésbe, de egyáltalán nem stresszel rajta – alig várja, hogy hozzámenjen az énekeshez és vele töltse élete hátralévő részét.

Fotó: Andrew Day Studio
Fotó: Andrew Day Studio

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek