Starity

Édesanyja azt szeretné, ha Rita Ora kevesebbet meztelenkedne

2018. október 30. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves popszenzáció anyukáját zavarja, hogy lánya alig valamiben jár-kel nap mint nap.

hirdetés

Rita Orát a Celebrity Juice műsorvezetője, Keith Lemon faggatta arról, igaz-e a pletyka, miszerint édesanyja, Vera azt nyilatkozta, hányingere van lánya meztelen látványától, mire az énekesnő így felelt:

Így igaz. Mindig azt kérdezi, Fogsz még valaha tanulni?, én meg mindig azt válaszolom, Ehhez már egy kicsit késő van..

Rita egyébként legutóbb a Clash címlapjához vetkőzött le, mely magazinban szeptember végén megjelent kislemezét, a Let Me Love You-t népszerűsíti. A dal az énekesnő november 23-án, Phoenix címmel megjelenő második stúdióalbumának előfutára.

Fotó: Clash Magazine

Rengeteg érzés dúlt bennem, így az új lemez maga is egy érzelmi hullámvasút. Továbbra is őrült vagyok: szeretek kimozdulni otthonról és bulizni menni. Mindenki, aki ismer, tudja rólam, hogy imádok szórakozni, de egyúttal azt is szerettem volna, ha a lemez olyasvalami, amit az ember csak felrak és a barátaival lazul rá. Rengeteg hullámvölgy jelenik meg rajta, de ettől függetlenül – vagy ezzel együtt – nagyon-nagyon büszke vagyok rá

– nyilatkozta hamarosan megjelenő újdonsága kapcsán Ora.

Fotó: Instagram / Rita Ora

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek