Starity

Kiderült, mikor áll össze a Spice Girls

2018. november 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre valóban megvalósul az, amire a lánybanda rajongói vártak: ismét összeáll és turnéra megy a Spice Girls!

hirdetés

Tíz évvel utolsó fellépéssorozata után ismét koncertezni fognak a „fűszercsajok”! A Spice Girls tagjai nemrég hozták nyilvánosságra, hogy 2019 nyarán az Egyesült Királyságban turnéznak majd, ám sajnálatos módon nem lesz teljes a csapat: Victoria Beckham nem csatlakozik korábbi kolléganőihez. A hír minden bizonnyal nem lepi meg a rajongókat, hiszen köztudott, hogy a négygyeremekes édesanya régen maga mögött hagyta a popszakmát és a divatvilágra cserélte azt.

A mai különleges nap a lányok számára, hiszen bejelentették az első turnéállomásokat, először azóta, hogy 2012-ben együtt léptünk fel. Ezúttal nem fogok csatlakozni hozzájuk a színpadon, de azt tudnotok kell, hogy a Spice Girls tagjának lenni hatalmas része volt az életemnek, és azt kívánom nekik, sok szeretetben és szórakozásban legyen részük, amikor jövőre ismét turnéra indulnak. Tudom, hogy fantasztikus show-t csinálnak, a régi és új rajongók pedig remekül szórakoznak majd. X vb

– üzente Beckham.

Az E! Online úgy tudja, szombaton, délelőtt 10:30-kor kezdődik meg a jegyek értékesítése a Ticketmasteren és a gigsandtours.com oldalon. A Mel B-ből, Mel C-ből, Emma Buntonból és Geri Halliwellből álló lánybandához Jess Glynne csatlakozik majd sztárvendégként.

Íme az eddig bejelentett turnéállomások listája:

  • Június 1. – Manchester Ethiad Stadium
  • Június 3. – Coventry Ricoh Stadium
  • Június 6. – Sunderland Stadium of Light
  • Június 8. – Edinburgh BT Murrayfield Stadium
  • Június 10. – Bristol Ashton Gate Stadium
  • Június 15. – London Wembley Stadium

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek