Starity

Tagadja, pedig egyértelmű: Cheryl Cole kés alá feküdt

2018. november 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nagy visszatérése nem úgy sikerült, ahogy szerette volna...

hirdetés

Love Made Me Do It címmel jelentette meg legújabb kislemezét Cheryl Cole, amihez videoklipet is forgatott, melyben új frizurával láthattuk, ám a fogadtatás nem épp úgy sült el, ahogy az énekesnő szerette volna: rajongói a dal helyett azt firtatták, mi történt a külsejével. Sokan ki is fejezték, mennyire csalódottak, amiért Cheryl kés alá feküdt és elrontotta az arcát. A pletykák természetesen az érintettet sem kerülték el, arcának megváltozását pedig a kevés pihenéssel magyarázta, noha az alváshiány aligha indokolhatja a püffedt almácskákat, a kiálló csontokat és a megduzzadt ajkakat.

Véleményem szerint Cheryl feltöltette az arcát, emiatt tűnnek feltűnőbbnek az arccsontjai, emellett némi botox és ajakfeltöltés is közrejátszik megváltozott külsejében

– osztotta meg véleményét a The Sunnal egy plasztikai sebész.

A szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatos pletykák napvilágra kerülése óta Cheryl eltávolította a YouTube-ról új dalának kisfilmjét – valószínűleg nehezen viselte a kritikákat.

Mintha nem is ő lenne legújabb videójában I Fotó: YouTube / CherylVEVO
Teljesen megváltozott az arcberendezése I Fotó: YouTube / CherylVEVO

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek