Starity

Így nézhetsz ki 10 évvel fiatalabbnak!

2018. november 06. 18:06   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha te is szeretnéd elérni azt, hogy vadidegenek a valós korodnál 10 évvel fiatalabbnak higgyenek, a következő tippek neked szólnak! Mert fiatalabbnak látszódni igenis lehet, az idő fogaskerekét bármikor visszaforgathatod, hogy akár 10 évet letagadhass!

hirdetés
Így nézhetsz ki 10 évvel fiatalabbnak!
Fotó: Pexels / pixabay.com

1. Gyerekek

Ne vállalj gyereket a 30-as éveid közepéig! Élvezd ki a húszas éveidet és a harmincas éveid elejét is. Ha később szülsz, senki sem fogja megkérdezni a korodat, mikor a kicsikkel a játszótéren vagy. 

2. Barátok

Mondj búcsút az idősebb barátoknak, és szerezz fiatalabbakat! Természetesen az idősekkel sem kell végleg megszakítanod a kapcsolatot, de csak magadat öregíted, ha túl sokszor mutatkozol velük nyilvános helyen. 

3. Kiszolgáltatottság

Semmi sem öregít jobban a keresztbe tett lábaknál. Ha az új barátaiddal mész el, gondoskodj az inkontinencia elleni védelemről. Vágj zsebre egy csomag betétet, hogy szabadon nevethess!

4. Haj

Alapvető, hogy eltakarod az ősz hajszálaidat. Azonban nem mindegy, hogy hogyan. Keresd fel a város megmenőbb fodrász szalonját, válaszd a legfiatalabb fodrászt, és bízd rá magad! Tartsd be a tanácsait, és ne térj vissza a régi stílusodhoz.

5. Napszemüveg

Azok a szem körüli nevetőráncok biztosan sok szép történetet tudnak mesélni a strandon töltött napjaidról, de a fiatalabbak szemében csak az öregség jelei. Egy divatos napszemüveg mindig legyen rajtad! Ha dioptriás szemüveget hordasz, válassz például egy Ray-Ban, vagy más menő női szemüvegkeretet.

6. Szőrszálak

Nem a bajuszkáról vagy a pajeszról van szó, hanem a kóbor szőrszálakról, amik ott villognak az állon, a homlok közepén vagy az orr hegyén. Szemöldökcsipesz mindig legyen nálad!

7. Beszélgetés

A következő kifejezést sose használd egy beszélgetés során: “Amikor gyerek voltam…”, “A 70-80-as években mi…”, vagy “A mobiltelefonok feltalálása előtt…”

8. Betegségek

Kifordult a térded, miközben játszottál a gyerekkel? Porckorong műtétre készülsz? Ízületi problémáid vannak? Tartsd meg magadnak! A betegségek megbeszélése és összehasonlítása az idősebb nők szokása.

9. Cicik

A mell megereszkedése is mutatja az idő múlását. Ruházz be egy minőségi melltartóra, ami megemeli a melledet. Ha kicsik a melleid, válassz szivacsos melltartót. Minél több pénzt költesz, annál fiatalabbnak fogsz kinézni!

10. Közösségi oldalak

Ismerd, szeresd és használd őket!

A fenti szabályok követésével bizonyítottan 10 évvel fiatalabbnak fogsz tűnni! Próbáld ki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek