Starity

Kim Kardashiant azzal vádolják, hogy photoshoppolta a lánya fotóját

2018. november 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy a legtöbb híresség végrehajt némi változtatást a fotóin, sokak szerint azonban Kim most messzire ment.

hirdetés

Kim Kardashian néhány nappal ezelőtt tett közzé egy olyan felvételt az Instagramon, melyet egy lesifotós készített róla és nagyobb csemetéiről Northról és Saintről. A @fakegirlsfvckya nicknév alatt futó Instagram-fiók tulajdonosa azonban rámutatott, hogy a képpel Kim az igazságot próbálja kendőzni, ugyanis az általa közzétett felvételen North vékonyabbnak tűnik (főleg pocak tájékán), mint az eredeti felvételen.

Az egészben azt találták sokan a legfelháborítóbbnak, hogy a Keeping Up with the Kardashians sztárja nemrég úgy nyilatkozott, sosem manipulálná a gyermekeiről készült képeket, különösen azért nem, hogy csinosabbnak láttassa őket. Az őt ért pletykákra is reagált, elmondása szerint nem photoshoppolta a felvételt, mindössze egy filtert rakott rá. Hogy mi az igazság, azt talán csak ő tudja, mindenesetre döntsön mindenki saját belátása szerint a lenti képek láttán.

Bal oldalon az eredeti kép, jobb oldalon a Kim által közzétett változat látható. Szereintetek tényleg manipulált a felvétellel a sztármami? I Fotók: Instagram

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek