Starity

Sokkoló vallomás: Ikrekkel volt várandós a Hetedik mennyország sztárja, de elveszítette a magzatokat

2018. november 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színész-énekesnő blogján mesélt a családját ért tragédiáról, ami megváltoztatta az életét.

hirdetés
Sokkoló vallomás: Ikrekkel volt várandós a Hetedik mennyország sztárja, de elveszítette a magzatokat

Beverley Mitchell élete olyan volt, mint egy valóra vált álom az elmúlt másfél évtizedben: a 2000-es évek elején beleszeretett Michael Cameronba, aki 2005 szilveszter éjjelén eljegyezte őt, 2008 októberében pedig házasságot kötöttek. Lányuk, Kenzie Lynne 2013 tavaszán; fiuk, Hutton 2015 telén jött világra. Néhány hónappal ezelőtt újabb izgalmas hírt kaptak, nevezetesen, hogy ikreket várnak, ám a nagy családról szőtt álmaik sajnálatos módon füstbe mentek, amiről ekképp írt a színésznő Growing Up Hollywood elnevezésű blogján:

Néhány hónappal ezelőtt Michaellel nagyon izgatottak voltunk, ugyanis kiderült, hogy terhesek vagyunk. Amennyire meglepett minket a hír, annyire izgalomba jöttünk tőle. Nem sokkal később elkezdtünk rákészülni arra, hogy újabb kisember tölti meg mindennapjainkat és hogy még nagyobb legyen a meglepetés, megtudtuk, hogy ikreink lesznek! A sokkot az elfogadás, majd izgalom követte. Pár héttel később azonban a növekvő családunkról szőtt álmaink porba hullottak, ugyanis elvetéltünk. Lesújtott minket a dolog. Őszintén szólva azt mondtam, jól vagyok, de csak próbáltam jól lenni. Jól kellett lennem a családom és magam miatt.

Fotó: Instagram

Még mindig álmodozunk arról, hogy tovább bővül a családunk, de most, amikor Kenzie-re, Huttonra és Michaelre nézek, teljesnek érzem az életemet. Ha abban a kiváltságban részesülünk, hogy további gyerekekkel bővíthetjük a családunkat, az életünk még több szeretettel telik meg, de jelen pillanatban ha a családomra nézek hálásnak és áldottnak érzem magam

– tette hozzá Beverley.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek